מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות זכויותפאני23/04/2015
שלום...אני עובדת כבר 10 חודשים במשרה של 6 שעות ביום רק בוקר , כשמלאו לי 6 חודשים בעבודה הבאתי למנהל שלי מכתב מהמחלקה שאני מטופלת בה שאני בטיפולי פוריות השבוע אני מתחילה את כל התהליך של הבדיקות לצורך הפריה חוץ גופית היה לי ויכוח מול המנהל והוא החליט שמהיום המשרה שלי במקום 6 שעות תהפוך לשעתיים כל יום
1. האם מותר לא לפגוע לי בשעות הרי זה הרעה בתנאים ?
2.האם העובדה שהגשתי לפני 4 חודשים מסמך ולא עשיתי עדיין טיפול יכול לגרום לפיטוריי ואני לא מוגנת כי עדיין לא התחלתי טיפול?
3.האם הבדיקות דם שד ופאפ הם חלק מהתהליך ואז אני כן מוגנת לפי החוק?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות זכויות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/04/2015פאני שלום,
ככל שההרעה נעשתה תוך כדי היותך בטיפולי פוריות ובחלוף שישה חודשי העסקה, הרי שעקרונית מדובר בהרעה אסורה, ובהחלט יש מה לעשות בעניין, מה שבהכרח ישליך גם על מצבך עם קליטתך להריון ועל חופשת הלידה שלאחר מכן.
על מנת להבין יותר את הדברים ומשמעותם, יש צורך בייעוץ פרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)