הריון בזמן חל"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בזמן חל"ת
    ד
    13/05/2015

שלום רב, אני נמצאת בחל"ת בעקבות לידה, ואמורה לחזור לעבודה לארגון בו אני עובדת, אך לסניף אחר מאשר בו עבדתי (קרוב לבית) כשהילד יהיה בן שנה. גיליתי שאני בהריון נוסף וכשאחזור לעבודה אהיה בשבוע 17. יש לי מספר שאלות:
    1) האם אני חייבת להודיע למעסיק על ההריון טרם חזרתי לעבודה, או שניתן לחכות ליום החזרה ואז להודיע?
    2) האם ישמרו לי הזכויות, כמו תשלום על חופשת לידה כשאצא לחופשת לידה הבאה בסוף דצמבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בזמן חל"ת

הוספת תגובה

• תוספת להודעה

ד
    13/05/2015

לציין אני עבדתי, טרם היציאה לחופשת הלידה, כמעט 10 שנים בארגון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון שני - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    13/05/2015

שלום לך,
    בהריון שני את זכאית למלוא הזכויות של אישה בהריון, מבלי להתייחס כלל להריון הקודם (הוא לא גורע מדבר).
    את כמובן יכולה גם לגבי הריון זה ליידע רק בחודש החמישי להריון, אך עקרונית נראה כי יהיה זה נכון ליידע על ההריון בתוך התקופה המוגנת, על מנת לשמור רצף הגנה.
    ככל שתמשיכי בעבודה רציפה, הרי שעקרונית תהיי זכאית לכל הזכויות הנלוות, לרבות חופשת לידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו