התפטרות לאחר לידה ומכתב פיטורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה ומכתב פיטורין
    שירלי
    01/05/2008

שלום,
    התפטרתי מעבודתי כחודשיים לאחר הולדת ביתי. למיטב הבנתי במצב כזה דין ההתפטרות הוא כדין מפוטרת, דהיינו אני אמורה לקבל את כל הכספים אשר הצטברו לזכותי וכן מכתב התפטרות על מנת שאוכל לחתום בלשכה ולהיות זכאית לדמי אבטלה. האם קיים נוסח למכתב הפיטורין הנ"ל? האם אין הדבר מתנגש עם הדרישה בחוק לתת למעביד מכתב התפטרות (לשם טיפול בילדה)? היות ולמעביד שלי אין מושג בנושא נתבקשתי בשיחה עימו לכתוב מכתב שכזה - עליו הוא יחתום. אשמח לקבל נוסח כללי למה צריך להיות כתוב במכתב הפיטורין שלי.

תודה, שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה

עו"ד אילן קמינצקי
    07/05/2008

במידה ואת מתפטרת מהעבודה לאחר לידה, את צריכה לתת מכתב למעביד שכותרתו הינה "התפטרות לצורך טיפול בילד".
    במכתב את צריכה לציין את מועד הלידה וסיבת ההתפטרות (טיפול בילד).
    אציין כי אמנם את זכאית לקבל פיצויי פיטורין, יחד עם זאת המוסד לביטוח לאומי יראה אותך כמתפטרת ותוכלי לקבל דמי אבטלה רק לאחר 90 יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על ההתערבות, שאלה בנושא

רותם
    01/07/2008

לאחר כל האמור, אני נמצאת באותו מצב כרגע. אמרו לי בעבודה שלא ינתן לי מכתב פיטורים ובלישכת העבודה אמרו לי שאם אין ברשותי מכתב פיטורים (אשר אני אמורה לגשת איתו ללישכת העבודה) לא אקבל כסף מביטוח לאומי, גם אם אני אחתום בלישכת העבודה. אז לא הבנתי: אני כן אקבל את הכסף רק לאחר 90 יום או שאני אחתום בלישכה רק לצורך חיפוש עבודה ולא אקבל את הכסף כלל.....? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

יוני
    06/08/2008

רק לאחר 90 יום זה יחשב לך ואז תתחילי לחתום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו