התפטרות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה
    רונית
    30/06/2015

שלום רב,
    ב8.10.2014 ילדתי חזרתי לעבודה לאחר חצי שנה זאת אומרת באפריל 2015 וזאת לאחר 9 חודשים שלא הייתי בעבודה מאחר ויצאתי לשמירת הריון שאושרה ע"י הביטוח הלאומי .
    כאשר חזרתי לעבודה באפריל ועד היום סוג העבודה לא נשמר לי ועבדתי בעבודה שונה ממה שהיתה לי לפני שיצאתי לשמירת הריון .
    חשוב לי לציין שלאורך כל התקופה אמרתי כי אני מאוד לא מרוצה מהתפקיד שאליו חזרתי אך נאמר לי שוב ושוב כי לצוות שלי אני לא יכולה לחזור !!!
    לסיכומו של ענין לאחר כמעט3 חודשים מאוד קשים במקום העבודה בו אני עוסקת בתחום שממש לא מעניין אותי החלטתי להתפטר לצורך טיפול בילד .
    סיבה נוספת לפיטורים הוא המיקום של מקום העבודה אני גרה מאוד רחוק ממקום העבודה
    כיצד עליי לנסח את מכתב ההתפטרות
    אודה להתייחסותך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר לידה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    01/07/2015

רונית שלום,
    מאחר ואת מתפטרת לצורך טיפול בילד המקנה לך זכאות, הרי שעקרונית אין הכרח לציין את העילות הנוספות (הרעת תנאים וכדומה), אך את יכולה אם את רוצה לרשום את שתי העילות במכתב.
    נוסח המכתב - מעבר לסיבת ההתפטרות צריך לכלול תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו