מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי אשמח לעזרה דחופה. תודה רבהאלינור01/12/2015
היי אני כרגע בהריון חודש תשיעי להריוני ברוך השם. התאריך המיועד שלי 15.12. במקום עבודתי התחלתי ב22.3. הבנתי שאצטרך בשביל לקבל דמי לידה מלאים ולהנות מחופשת הלידה 10 תלושי משכורת. רציתי לשאול אם החודש הזה שהוא דצמבר שזה בעצם התשלום העשירי משוכלל ונכנס בדמי לידה של השלושה וחצי חודשים? הרי זה יהיה חודש חלקי. ואם בכלל אני רשאית לקבל את כל דמי הלידה. בנוסף האם כדאי לי לצאת למנוחה של כמה ימים בבית? אני מפחדת שזה ירע לי בדמי לידה. אשמח לתשובתך ועזרתך. יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אשמח לעזרה דחופה. תודה רבה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/12/2015אלינור שלום,
חודש חלקי נכלל בתקופה האכשרה (תבירת הותק לקבלת הגמלה), אך אינו נלקח בחשבון בחישוב של גובה דמי הלידה.
ימי מחלה בבית עלולים להביא לפגיעה בדמי הלידה, היות ומחלה לא משולמת באופן רגיל, אלא באופן מופחת, ועלייך לשקול את העניין בהתאם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלינור02/12/2015שאלה נוספת, איזה חודשים יחושבו לי כדמי הלידה ספטמבר אוקטובר ונובמבר? זאת אומרת שבדצבר לא יחושב לי בשכלול.
ואם זה נחשב בוותק אז זה אומר שהוא נכלל בתלוש עשירי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)