ימי מחלה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה בהריון
    אביטל
    11/01/2016

שלום,
    אני עתידה ללדת בפסח.
    מסיבות שונות (שלא רלוונטיות שאפרט כאן) אני לא מעוניינת להגיע יותר לעבודה. ממש ברמה שלא מסוגלת יותר לראות את המקום..
    האמת היא שאין סיבה, אני מרגישה טוב והכל בסדר ולכן אינני חושבת בכלל על שמירת הריון כי אני מבינה שזה קשה להוציא, אך תוהה אם אוכל לנצל את ימי המחלה שלי.
    יש לי המון ימי מחלה שלא נוצלו. סביב 80 +
    האם טכנית צריכה להיות בעיה? בהנחה שאני "ממציאה" כאבי גב חזקים, טחורים וכו'.
    סליחה על הישירות.. אבל יש סיבה מאוד רצינית בגינה אני לא מעוניינת להגיע לשם..
    רופא עלול לעשות בעיה על ימי מחלה? ברור שלא יתנו הכל בוואת אחת.. שבועיים שבועיים..
    אשחק עם רופא משפחה ורופא נשים.
    חשבתי מתחילת החודש הבא ועד הלידה.
    האם ביטוח לאומי יכול "לעלות על זה"? ולסבך?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה בהריון

הוספת תגובה

• ימי מחלה בהריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    12/01/2016

אביטל שלום,
    מבלי להיכנס לחוקיות הדברים, רק אבהיר כי ככל שיהיו לך ימי מחלה רצופים, תהיי זכאית לתשלום בגינם, ואין רלוונטיות מה הסיבה בגינה קיבלת אותם (כפי שפירטת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

אביטל
    13/01/2016

תודה על תשובתך, רק להבין,
    מה זה אומר מבלי להיכנס לחוקיות הדברים..?
    צריכה להיות בעיה עם ביטוח לאומי? אולי בגלל שזה הרבה זמן יכולים לבוא אלי בטענה מדוע איני מוציאה שמירת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    13/01/2016

לא מהבחינה הזאת. נוכח הטענה שלך כי אין מדובר במצב רפואי אמיתי.
    לא ניתן לחייב אותך להגיש תביעה לשמירת הריון - זכותך לבחור האם לממש ימי מחלה או שמירת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו