מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >סירוב הארכת חופשת לידה וצמצום הקף משרה אחרי לידה
- סירוב הארכת חופשת לידה וצמצום הקף משרה אחרי לידהנילו31/01/2016
שלום רב
אני אחות , 6 שנים במקום עבודתי הנוכחי ,ילדתי לפני 3 חודשים והודעתי למקום עבודתי שאני מעוניינת להאריך עוד 3 חודשים אך אמרו שיחזירו אותי חודש או חצי לפני הזמן המבוקש ,למרות שהם יודעים שהם מפרים החוק שאני לא צריכה הסכמת המעסיק כדי להאריך , גם בקשתי צמצום הקף משרה מ מלאה ל 50% לצורך טיפול בתינוק וסרבו , אני מרגישה שמאלצים אותי להתפטר, איך עלי לנהוג ?
תודה נילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב הארכת חופשת לידה וצמצום הקף משרה אחרי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין01/02/2016שלום לך,
אם אכן את עומדת בתנאים המאפשרים לך הארכה של חופשת הלידה, אינך זקוקה להסכמת המעביד, וגם אם הם "לא מאשרים" את יכולה להתעלם מכך, ולנהוג כפי שמאפשר לך החוק.
לגבי הקטנת המשרה - כאן המצב הוא אחר. היות ואין לך זכות מוקנית לכך על פי הדין, הרי שהדבר תלוי בהסכמת המעסיק, שאם לא תינתן, יהיה עלייך לבחור האם לחזור לתנאים כפי שהיו ערב הלידה, או להתפטר בנסיבות אלה, לצורך טיפול בילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)