טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ילדתי ביולי 2007 והתחלתי עבודה חדשה לאחר 14 שבועות של חופשת לידה, כיום אני רוצה לעזוב וברצוני לדעת האם מגיע לי דמי אבטלה מיידים או שיש לי זמן המתנה?האם העזיבה שלי תחשב כפיטורין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קרן שלום רב, יולדת רשאית להתפטר תוך 9 חודשים מיום הלידה לצורך הטיפול בילד ולקבל פיצויי פיטורים. לפיכך, אם ילדת לפני למעלה מ- 9 חודשים לא תהיה לך זכאות לפיצויי פיטורים אם תתפטרי לצורך הטיפול בילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר