טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מסיימת חופשת לידה בסוף החודש.התכוונתי להאריך את החופשה עד ספטמבר.הבוס שלי צריך אותי בחזרה עקב המצב הנוכחי במחלקה בה עבדתי,וסוכם על עבודה מהבית כפתרון ביניים.רציתי לדעת לאילו דברים עלי לשים לב בהסכם העבודה לתקופה הזו,וכן יחושב התעריף לשעה?(סוכם כי אעבוד על בסיס שעות ולא גלובלי).תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעריכת חוזה עבודה יש לשים לב לפרטים רבים. לא ניתן לענות על שאלה זו באמצעות הפורום. במידה והנך מעוניינת בייעוץ משפטי פרטני ניתן להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156 אילן קמינצקי, עו"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר