הרעת תנאים? טיפול בילדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאים? טיפול בילדה?
    יונתן א.
    12/05/2008

שלום רב.

הנני אח העובד מזה יותר מ-3 שנים רק משמרות לילה או ערב. לעתים נדירות הנני עובד משמרות בוקר. כך הייתה בקשתי מהאחראית וכך בית החולים איפשר לי זאת עד עתה. כעת, בית החולים רוצהלהחזירני לעבוד משמרות בוקר אחת לשבוע או שבועיים. הדבר מוריד באופן ברור מהמשכורת, שכן משמרות בוקר פחות "יוקרתיות", וכן הדבר מאלץ אותי למצוא סידור לתינוקתי הקטנה (בת 5 חודשים), מה שיגרום לי להוצאות כספיות לא מבוטלות.

הודעתי זאת בעל-פה ובכתב לכל הנוגעים בדבר אך עדיין הציבוני בעוד שבועיים למשמרת בוקר. מה עליי לעשות? האם להתפטר מהרעת תנאים?
    האם אני יכול להתפטר בעניין שאני צריך לטפל בתינוקתי בת החמישה חודשים? האם זה מביא פיצויים אם אתפטר, כלומר מתפטר כדין מפוטר?

אנא ענו לי במהרה.
    בתודה על עזרתכם מראש,
    יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעת תנאים? טיפול בילדה?

הוספת תגובה

• הרעת תנאים?

עו"ד אילן קמינצקי
    15/05/2008

במידה ועבדת במשך שנים משמרות לילה יש בסיס לטענה שמדובר בהרעת תנאים אף כי יש לבחון פרטים נוספים ובכלל זה את חוזה העבודה, סיבת השינוי במשמרות ועוד.
    בכל מקרה לפני שעובד עוזב עקב הרעה בתנאי העבודה עליו לכתוב למעביד מכתב בדרישה לחזור בו מהרעת התנאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו