פיטורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים
    אודליה
    12/05/2008

אני עובדת אצל מעסיק פרטי כשנה וחצי. כשהתחלתי לעבוד עבדתי בחצי משרה (אני חתומה על הסכם עבודה של 20 ש"ש) ובהמשך העלו לי את המשרה לפי צרכי המקום ל-36 ש"ש. יצאתי לחופשת לידה לפני חמישה חודשים. הייתי אמורה לחזור ב-1.6 וביקשתי לחזור לחצי משרה. הם בתגובה דורשים שאעבוד שלוש פעמים בשבוע בין השעות 15:00- 19:00 , דבר שאינו מתאפשר לי בשום אופן. הם טוענים שאני הפרתי הסכם שכן אני רוצה לחזור לחצי משרה ולא ל-36 שעות. קודם עבדתי בין השעות 8:30-15:30 ופעמיים בשבוע עד 17:00. שאלותיי היא האם מקרה זה נחשב לפיטורים או להתפטרות? (מבחינתם הם לא מוכנים שאחזור אם אנ י לא אעבוד 3 פעמים אחה"צ), במידה ואתפטר האם אני זכאית לדמי אבטלה בשל הרעת תנאים? מה לגבי פיצויים?
    תודה מראש על העזרה הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים

הוספת תגובה

• פיטורים

עו"ד אילן קמינצקי
    16/05/2008

אין באפשרותי לענות על שאלתך באמצעות הפורום. יש לבחון את חוזה העבודה, אופי העבודה , כמה זמן עבדת בהיקף של 36 ש' , הסיבה שהמעביד לא מוכן שתחזרי לעבוד בחצי משרה ועוד.

ניתן להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156 לצורך קביעת פגישת ייעוץ בנושא.
    אילן קמינצקי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו