מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות מהעבודה לאחר חופשת הלידהבתיה14/05/2008
שמי בתיה ישראל, וברצוני להתפטר ממקום עבודתי, בו התחתי לעבוד באוגוסט 2006. ילדתי בחודש מרץ 2008 וחופשת הלידה אמורה להימשך עד 21 ביוני 2008. ברצוני להתפטר ממקום העבודה לאחר תום חופשת הלידה, משני טעמים עיקריים: ברצוני להמשיך לשהות בבית על מנת לטפל בילד, ושנית אנו מעתיקים את מקום מגורנו בחודש אוגוסט מירושלים (שם נמצא מקום עבודתי) לחיפה, שם לומד בעלי.
יש לי כמה שאלות בנוגע להתפטרות:
- ראשית, מתי יש להודיע במקום העבודה על כוונתי להתפטר? האם להודיע בעל פה ולאחר מכן בכתב, או שעדיף להגיש את מכתב ההתפטרות ובזה לסיים זאת?
- מה עלי לרשום במכתב ההתפטרות? מה הנוסח המקובל? האם עלי לכתוב את שתי הסיבות גם יחד או סיבה אחת בלבד?
- האם אני זכאית בכלל לקבל פיצויים במצב כזה? על פניו, ממה שהחוק היבש אומר, אז כן. אולם, האם למעסיק יכולות להיות אמתלות שבגינן הוא יכול להתכחש לכך? הוא ניסה לפטר אותי במהלך ההיריון, על ידי פנייה למשרד התמ"ת, אך בסופו של דבר לא קיבל היתר לכך, כך שנוצרו יחסים בעייתיים עמו. האם זה יכול להוות מכשול?
- כאמור, ילדתי בחודש מרץ, אולם בשל הנסיבות בהם נקלע ההיריון, נאלצתי לשבת בבית בשמירת הריון עוד בחודש ינואר. משום כך, אני שואלת האם נפגעה הרציפות בעבודה, כך שהיא עלולה לפגוע בוותק שלי לגבי פיצוי פיטורין (במידה ואני זכאית), כי יוצא שלא עבדתי במקום עבודתי מחודש ינואר ועד כמעט סוף חודש יוני?
תודה מראש,
בתיה ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבתיה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008במכתב ההתפטרות יש לציין את סיבת ההתפטרות (טיפול בילד) ורצוי להעביר מכתב זה לפחות 30 יום לפני מועד ההתפטרות.
לגבי נוסח המכתב - ניתן להיעזר בעו"ד לצורך ניסוח מכתב זה.
אילן קמינצקי, עו"ד
02-6253156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)