מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחס מזלזל בעובדת בהריון ולאחר לידהסיגליה02/05/2016
שלום ,
רציתי להתייעץ ,כאשר הייתי בהריון בחודש 8 לא הייתי מסוגגלת לעבוד הרופא במשך חודש כל שבוע האריך לי ימי מחלה כך שהייתי חודש בבית עם ימי מחלה ברצוני לציין שהיו לי מספיק ימי מחלה צבורים .
המעסיק לא ראה את זה בעין יפה ואפילו לא התקשר לשאול לשלומי במשך חודש בתענה שהמצתי מחלות כדאי להשער בבית ושהוא ישכול המשך העסקה שלי בעתיד
במצב כזה מאוד קשה לחזור לעבודה לאווירה כזו אני הודעתי למעסיק שלי על הלידע שלי בסמס ואפילו לא קיבלתי תשובה או מזל טוב בגלל שהוא טוען שהתיחסתי אליו בחוסר כבוד
מה עלי לעסות במצב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס מזלזל בעובדת בהריון ולאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין03/05/2016סיגליה שלום,
שאלתך אינה ברורה דיה.
היחס המנוכר ברור. יחד עם זאת, עומדת לך הזכות לשוב למקום עבודתך בתום חופשת הלידה והמעסיק חייב להמשיך ולהעסיק אותך בתקופה המוגנת.
אם תחליטי שאת לא רוצה להמשיך לעבוד שם, עומדת לך גם הזכות להתפטר ואם תתפטרי לצורך טיפול בילד תוך 9 חודשים מהלידה גם תהיי זכאית לקבל פיצויי פיטורים.
אם המעסיק יתנכל לך בגלל הלידה, ניתן לנקוט נגדו בהליך משפטי כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)