פיטורי אישה בהריון בגלל ירידה בתיפקוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורי אישה בהריון בגלל ירידה בתיפקוד
    אסתאר
    04/05/2016

שלום
    אני בסוף החודש השני הריוני. בגלל שאני סובלת המון מבחילות והקאות התיפקוד שלי בעבודה ירד. קראו לי לשיחה ואמרו לי שבגלל חוסר שביעות הרצון וההיעדרויות שלי ולמרות שהם יודעים שאני בהריון הם שוקלים לערוך לי שימוע ולהפסיק את עבודתי.
    האם הם יכולים לעשות זאת? הרי אני לא מחסירה סתם כי לא בא לי. וחצי שנה אחרונה הם כן היו מרוצים מהתיפקוד שלי מה שמחזק את העובדה שזה רק בגלל ההשפעה של ההריון עלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורי אישה בהריון בגלל ירידה בתיפקוד - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    04/05/2016

שלום לך,
    על פניו מתקבל הרושם שמדובר בעילת פיטורים בלתי חוקית.
    אני ממליצה לך לקבוע פגישת ייעוץ פרטנית כבר עתה, על מנת להבין כיצד תוכלי להערך נכון ולהגן על זכויותייך בצורה המיטבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוע

אסתאר
    16/05/2016

מסתבר שזימנו אותי לשימוע ביום חמישי.
    אז הם די סבורים שניתן לפטר אותי גם בהיותי בהריון
    האם יש לי דרך למנוע את הפיטורים האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוע - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    24/05/2016

צריך לבחון האם חוק עבודת נשים חל עלייך, ובהתאם להחליט אם קמה לך עילת תביעה כנגד המעסיק. זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו