מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעדרתי מהעבודה עקב בדיקה שגרתית הקשורה להיריוןנעמה לוי30/05/2016
אני עובדת ב- 80% משרה שזאת אומרת 6.25 שעות ביום למשך 5 ימים בשבוע
שבוע שעבר נאלצתי לבצע בדיקה בשל הריוני אשר נמשכה 4 שעות מ- 8:00-12:00 ולכן לא הגעתי לעבודה באותו יום
כאשר הגשתי את האישור של המרפאה למעסיק , הוסבר לי שאינני יכולה לקבל תשלום כיוון שלא הייתי בעבודה פיזית ונאלצתי לצאת ממנה, כתוצאה מכך יהיה רשום לי באותו יום עבודה 6.25 שעות חוסר על חשבוני .
משכורת שלי היא משכורת חודשית רגילה ולא גלובלית .
מה החוק אומר בעניין, האם חייב להגיע לעבודה ולצאת ממנה לצורך בדיקה או שלא חייב להגיע וישלמו לי עד 4 שעות לפי משך זמן הבדיקה.
(יש לציין שהבדיקה מנעה להגיע כלל מכיוון שנעשתה בתנאים קשים- כמו: צום ולא היה ניתן לעבוד לפניה או אחריה מבחינה רפואית) - לא נראה לי הגיוני שלא רק שאקבל כסף אף אפגע כספית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעדרתי מהעבודה עקב בדיקה שגרתית הקשורה להיריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין31/05/2016נעמה שלום,
על זמן הבדיקה הם צריכים לשלם עקרונית בין אם יצאת מהעבודה ובין אם לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאה מעבודה לצורך בדיקת היריון
נעמה לוי21/06/2016שלום, אני עובדת ב- 80% משרה שזאת אומרת 6.24 שעות ביום למשך 5 ימים בשבוע שבוע שעבר התחלתי לעבוד משעה 7:00- 15:30 ובאותו יום נאלצתי לצאת לבדיקה הקשורה להיריון למשך כשעה וחצי מ- 9:18-10:42 כאשר הגשתי את האישור של המרפאה למעסיק עבור הזמן הנ"ל , הוסבר לי שאינני יכולה לקבל תשלום כיוון שהגעתי לתקן 6.24 שעות היומי , לכן איני צריכה לקבל שכר עבור השעה וחצי ולפיכך חושב לי משכורת עבור 7 שעות עבודה ולא 8.5 שעות עבודה,
יש לציין שהמשכורת שלי היא משכורת חודשית רגילה ולא גלובלית . מה החוק אומר בעניין, האם לא חייב לשלם שעה וחצי יציאה באמצע עבודה לצורך בדיקה הקשורה להיריון (במסגרת 40 שעות היעדרות לצורך בדיקות הקשורות להיריון) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)