התפטרות לאחר לידה וזכויות עובדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה וזכויות עובדת
    אלה
    08/06/2016

שלום,
    אני עודבת במקום עבןדה 8 שנים.לאחר חופשת לידה של 3 חודשיםהלא חוזרת למקום עבןדה.
    מתי אני צריכה להודיע למעסיק על סיום עבודה חודש לפני?
    האם מגיע עוד משכורת נוספת על חודש בגלל הודעה מוקדמת? כי שפיטרו שם נתנו משכורת נוספת על הודעה מוקדמת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר לידה וזכויות עובדת - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    08/06/2016

אלה שלום,
    יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים קודם לכן (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
    חודש זה יכול לחפוף את חופשת הלידה. אם תרצי תשלום בגין חודש זה, יהיה עלייך להודיע בתום חופשת הלידה על ההתפטרות, ובתקופת ההודעה המוקדמת להגיע בפועל לעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי שכר

אלה
    08/06/2016

תודה , אבל לא כל כך הבנתי במידה ואני מודיע למעסיק חודש לפני שחופשצ לידה מסתיימת הוא יתן לי משכורת לחודש נוסף אחרי שחופשת לידנ תסתיים.?
    או שאני צריכה לחזור לעבוד ואז להודיע?
    כי הייצה אצלנו מי שהיא שקיבלה שכבר על חודש השאלה עם לפי החוק או שהוא מחליט למי לתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי שכר - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    09/06/2016

אם את מודיעה חודש לפני תום חופשת הלידה, ההודעה המוקדמת חופפת את חופשת הלידה בגינה את מקבלת תשלום כבר מביטוח לאומי.
    אם את מודיעה בתום חופשת הלידה, את חוזרת לחודש עבודה מלא, ובגין חודש זה את מקבלת שכר.
    את בוחרת איזה אופציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו