מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >ימי מחלה בשבוע 38 להריון . שאלה בפנים
- ימי מחלה בשבוע 38 להריון . שאלה בפניםפרח10/08/2016
שלום, אני בשבוע 37 להריון וכבר מרגישה כאבי גב איומים, מאוד קשה לי עם הנסיעה לעבודה (במרחק 40 דקות נסיעה). לרשותי 15 ימי מחלה.
התאריך המשוער שלי הוא 30.8 וזה התאריך שביקשתי לצאת לחופשת לידה ללא קשר ללידה.
הרופאה שלי כבר נתנה לי היום 7 ימי מחלה ויש אפשרות להאריך אותם. אך רציתי לברר כי שמעתי שאם נמצאים במחלה מעל שבועיים רצופים, ביטוח לאומי יחשיב לי את יום העבודה האחרון שלי לפני חופשת המחלה כיום האחרון והמחלה תיספר כימי חופשת הלידה. האם זה נכון?
או אני יכולה לצאת לחופשת מחלה 7 ימים ולחדש אותם? מה המלצתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה בשבוע 38 להריון . שאלה בפנים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין11/08/2016פרח שלום,
עקרונית את זו שבוחרת את מועד היציאה לחופשת לידה מוקדמת, וזה לא אמור להיות מושפע מימי מחלה שקדמו לכך.
יחד עם זאת, שאלתך מאוד ספציפית ונקודתית, וכדאי לבדוק את האמור ספציפית לגבייך ולמצב המתואר ישירות מול ביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)