מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >אישור לבדיקות דם בהריון - קופח מכבי
- אישור לבדיקות דם בהריון - קופח מכביבדיקות במכבי12/08/2016
שלום רב,
מקווה שתוכלו לעזור לי-
אני בהריון עם תאומים ועליי לבצע בדיקות דם כגון B12 ו- CMV. מכבי לא מאשרים לי לעשות את הבדיקות הללו בטענה שביצעתי אותן לפני שנה ואין אישור לבצע אותן שוב אלא רק לאחר 3 שנים.
ניסיתי לבקש אישור מיוחד מהרופא כיוון שיש חשיבות רבה לבצע בדיקות אלו בהריון אך נתקלתי בסירוב.
אשמח לדעת למי עליי לפנות בקופה כדי להתלונן ו/או לדרוש שיאשרו לי לבצע את הבדיקות השגרתיות הללו בתקופת ההריון, שכן אני עובדת עם ילדים ויש חשיבות רבה לבדיקות אלו.
תודה רבה,
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור לבדיקות דם בהריון - קופח מכבי - תגובה
עו``ד ליאת שטיין14/08/2016שלום לך,
הפורום לא מטפל בעניינים מהסוג שהעלית.
עם זאת, מומלץ לפנות למנכ"ל הקופה לאור הנסיבות שציינת, ואם זה לא יעזור - למשרד הבריאות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)