מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר למחלקה אחרת בתום חופשת לידה ואי יכולת ניצול של שעת הנקהספיר27/01/2017
אני בעלת ותק של שנה ו4 חודשים (כולל חופשת לידה) וממש בקרוב חוזרת לעבודה. לפני יומיים הודיעה לי המנהלת שגייסו במקומי מישהו. ולמעשה בתום חודשיים עפ חוק הם רשאים לסיים את התתקשרת ביננו במידה ולא ימצא תקן במחלקה אחרת. למזלי נמצא תקן אחר
ואני צפויה להתייצב מייד עם חזרתי ( עוד שבועעים ). השעות במחלקה החדשה הן 8 שעות במקום 9 כפי שהיה בעבר. דרישת הסף באותה מחלקה היא להגיע כבר ב7:30 יוצא גם מצב שאין באפשרותי ״ לנצל ״ את שעת ההנקה המגיעה לי והיו יכולות לשמש לי כעזר רב מבחינת פיזור ילדיי בבוקר למסגרות. האם לפחות אהיה זכאית לקבל תוספת בשכר בשל אי יכולת לקבל את ההטבה? האם בכלל כל ההתנהלות הזו חוקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברה לתפקיד אחר
עו``ד אורנה שמריהו29/01/2017על פי חוק עבודת נשים, על מקום העבודה לשבץ אותך באותו התפקיד בו עבדת טרם יציאתך לחופשת לידה. העברתך לתפקיד אחר, מהווה הפרה בוטה של החוק, במיוחד שנאמר לך שגיסו עובדת אחרת במקומך.
עליך לדרוש את הצבתך לאותו התפקיד בו עבדת טרם יציאתך לחופשת לידה.
בהצלחה,
אורנה שמריהו, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר תפקיד בתום חופשת לידה האם יש עילה לתביעה???
ספיר29/01/2017תודה על המענה ! השאלה היא האם יש פה עילה לתביעה???לצערי נקלעתי למצב בעייתי. אם אתעקש ואדרוש את חזרתי לאותו תפקיד , הרי שבתום החודשיים אמצא את עצמי מחוץ לארגון. לא הייתי רוצה לצאת קרחת משני הצדדים. לטענת המנהלת לולא ההריון כנראה שהייתי מפוטרת בשל אי התאמה למחלקה שלה. אבל יחד עם זאת אני עובדת בעלת מוטביציה גבוהה ובעלת שירותיות גבוהה ויכולה להתאים למחלקות אחרות בארגון במידה וישנו תקן פנוי . ושלמזלי כאמור כבר נמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברה לתפקיד אחר
עו``ד אורנה שמריהו12/02/2017אכן, יש לך עילת תביעה, חפשי פסק דין "אתי פלס נ' סבון של פעם", במקרה זה לא השיבו את העובדת לאותו תפקיד, ואת רוב תפקידיה העבירו לעובד אחר.
אורנה שמריהו, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)