התפטרות לאחר חופשת לידה+זכאות לאבטלה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חופשת לידה+זכאות לאבטלה ?
    נ
    12/09/2017

ילדתי בתאריך ה - 20.04.17
    חזרתי לעבודה בחודש 08/2017
    זה הילד ה3 שלי יש לי עוד 2 ילדים בני 3 ו4 אני עובדת כמטפלת במעון אימי הייתה צריכה לשמור לי על התינוק אך אינה מרגישה טובה ולא יכולה לעזור לי לכן אני נאלצת לעזוב את עבודתי על מנת לגדל את הילד.
    אני עובדת במעון מזה כ7 שנים.
    האם עלי לתת להם הודעה מקודמת להתפטרותי ?
    שאלה נוספת האם אני זכאית לקצבת אבטלה מיום עזיבתי את מקום העבודה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד

עו``ד ליאת שטיין
    28/09/2017

התפטרות לצורך טיפול בילד - ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים (אם השלמת לפחות שנת עבודה אחת אצל המעסיק). בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
    לגבי דמי אבטלה - כמתפטרת - חלה עלייך תקופת המתנה בת 90 ימים עד שתהיי זכאית לדמי אבטלה, אם כי עלייך לפנות מיידית ללשכת התעסוקה לחתום, כדי שהתקופה תחל להימנות.
    עוד אוסיף, שישנם מקרים בהם גם בהתפטרות יאפשרו לך זכאות מיידית לדמי אבטלה, במקרים המתאימים (למשל, במקרה של עבודה שהיתה מאופיינת בשעות נוספות רבות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו