מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ימי מחלה צמודים לחופשת לידהציפי23/10/2017
שלום,
אני עובדת בשני מקומות עבודה שונים כשבאחד מהם העבודה כוללת גם עבודה פיזית. הרופא נתן לי חופשת מחלה עד ללידה (כ7 שבועות). רציתי לדעת:
א. האם מקום העבודה יכול לחייב אותי להקדים את חופשת הלידה/לתבוע שמירת הריון או שימים אלו יכולים לרדת מימי המחלה הצבורים?
ב. האם המעסיק יכול למנוע ממני קבלת תשלום עבור ימי המחלה כיוון שהם צמודים לחופשת הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי מחלה בהריון
עו``ד ליאת שטיין29/10/2017ציפי שלום,
לא ניתן לחייב אותך להקדים את חופשת הלידה שלך.
המעסיק חייב לכבד את ימי המחלה שניתנו לך, ללא קשר אם הם צמודים לחופשת הלידה או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון החוק
ציפי29/10/2017שוב שלום,
תודה רבה על המענה!
היכן אני יכולה למצוא את לשון החוק בעניין זה? המעסיק מסרב לתת לי את ימי המחלה כיוון שצמודים לחופשה ואמר שבמידה ואביא לו את לשון החוק שטוענת אחרת ישלם לי.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי מחלה
עו``ד ליאת שטיין30/10/2017בשמחה יקירה :)
החוק הרלוונטי הוא "חוק דמי מחלה", הקובע חובת תשלום במחלה.
ככל שהוא טוען שיש איזה "פטור" מלשלם ימי מחלה אלה בגלל הסמיכות שלהם לחופשה, הרי שעליו הנטל להביא את לשון החוק הפוטרת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)