מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכובים מצד המעסיק בחזרה לעבודהשרון25/05/2008
שלום,
סיימתי חופשת לידה.
לאחר שיחה עם המעסיק לגבי תנאי חזרתי לעבודה,נתקבלה ממנו תשובה כי כרגע הוא במשא ומתן עם מנהל סניף חדש,וחזרתי לעבודה מותנית בקבלת אותו מנהל לעבודה ושהוא יהיה זה שיקבע אם אחזור או לא.
ברצוני לקבל תשובה במס' נושאים:
א. אני מעוניינת לחזור לעבודה,כמובן בשעות שונות משהיו עד לעכשיו, אך אינני יכולה מכיוון שמונעים ממני זאת,ובנוסף על כך אינני מקבלת שום שכר מאף גורם.מה אני עושה במצב כזה.
ב. באם אני מתפטרת /ואו המעסיק מפטר אותי האם חלה על המעסיק החובה לשלם לי עבור 60 יום+שנת עבודה במקום+הצטברות ימי חופשת הלידה?
אודה על שיתוף הפעולה ומתן תשובה לפני שיחה עם המעביד.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרון
עו"ד דלית דה-קסטרו28/05/2008שלום רב,
מעסיקך אינו רשאי להחליט האם תחזרי לעבודה או לא! הוא מחויב להחזירך לעבודה לכל הפחות לתקופה של 60 ימים מתום חופשת הלידה להיקף המשרה שלך קודם ליציאתך לחופשת הלידה. אם לאחר תום 60 הימים הוא רוצה לפטרך, עליו לתת לך הודעה מוקדמת כקבוע בחוק.
אם את מתפטרת לצורך הטיפול בילד תוך 9 חודשים מיום הלידה, את זכאית לפיצוי פיטורים, אך אינך זכאית לתשלום בגין 60 הימים. כמו כן אם את מתפטרת, את זו שצריכה לתת למעסיקך הודעה מוקדמת.
לגבי בקשתך לחזור לשעות עבודה שונות, ולשאלתך לגבי האפשרויות העומדות בפנייך במצבך כעת, את מוזמנת לפנות למשרדי לתאום פגישת ייעוץ 04-8704747, 050-3337086.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)