מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בהריון- אני עצמאיתרותי25/05/2008
במשך כ 4 וחצי שנים נתתי לחברה ייעוץ מקצועי על בסיס קבוע וקיבלתי את שכרי תמורת חשבונית. הייתי חתומה על חוזה שהשתנה מספר פעמים אך החוזה בשנה וחצי האחרונות כלל סעיף האומר כי אין ביננו יחסי עובד מעביד. כ 9 חודשים לא קיבלתי שכר עקב קשיי החברה. לאחר מכן החברה התחברה לשותף ושינתה את שמה. המשכתי לעבוד עוד כ 3 חודשים בהם קיבלתי את שכרי במלואו תחת החברה החדשה ואז הם החליטו להפסיק את עבודתי לאלתר בטוענה של קשיי נזילות.
אני בהריון בחודש חמישי. שאלותי?
1. האם בתקופה בה החוזה לא כלל סעיף בו אני חתומה על אי יחסי עובד מעביד יכולים לשמש לזכותי כרגע?
2. האם אני יכולה לתבוע את החברה החדשה על חוב של 9 חודשים שלא שולמו לי מהחברה הקודמת?
3. האם מותר היה לבעל החברה להפסיק את עבודתי במהלך ההריון? הוא יד שאני בהריון. הכנסתי נפגעה כי בהיותי בהריון אני לא יכולה להתחיל פרוייקטים אחרים וכמו כן זה יפגע לי בגובה דמי הלידה
תודה רבה, רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרותי
עו"ד דלית דה-קסטרו28/05/2008רותי שלום,
אין באפשרותי לתת לך תשובה הולמת במסגרת הפורום.
אם הנך מעונייינת, את יכולה לפנות לייעוץ משפטי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן תגובת המעביד
עליזה נחמיאס03/07/2009קיבלתי מכתב פיטורין בתאריך 22.4.09 וקיבלתי חודש ימי הודעה כלומר עד ל22.5.09 בתאריך 24.4.09 הודעתי למעביד שאני בהריון והוא פנה לתמת נערך שימוע ועדיין אין החלטה המעביד לא משך את מכתב הפיטורין ומתעלם כאילו לא קרה דבר האם התמת לא אמור לחייב אותו למשוך את המכתב או לחלופין לחייב אותו בהעסקתי עד להחלטה מי אמור לאכוף את החוק כי למיטב ידיעתי עובדת שפוטרה והינה בהריון פיטוריה בטלים עד לקבלת ההיתר למי עלי לפנות מאחר וגם בעלי מובטל אני לחוצה מאוד אודה על תגובתך בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי תשלום מעסיק לאחר החלטת ממונה
עו``ד ליאת שטיין05/07/2009עליזה שלום,
בנסיבות אלה על המעסיק תהא חובה לשלם לך בגין תקופה זו (אלא אם ההיתר יינתן רטרואקטיבית).
מעסיקים רבים מתקשים לעכל חובתם זו, ומשכך לא משלמים את שעליהם לשלם.
ככל שהמעסיק לא ישלם לך בגין תקופה זו, פני לייעוץ פרטני.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המעביד ותודה
עליזה נחמיאס06/07/2009אמתין עד קבלת ההחלטה והיה וינתן היתר מיום ההחלטה אמתין שבועיים לתגובת המעביד ואם עדיין לא תהיה תגובה אפנה רק אליך תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין06/07/2009
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)