מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי אבטלה ודמי לידהרונית25/05/2008
שלום,
אני בהריון ויתכן והחברה שאני עובדת בה תסגר בחודשים הקרובים.
האם אני זכאית לדמי אבטלה במלואם וגם לדמי הלידה במלואם?
או האם במידה ואקבל את דמי האבטלה במלואם לא אהיה זכאית לדמי לידה.
תודה ,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
עו"ד דלית דה-קסטרו28/05/2008רונית שלום,
הגוף שמשלם את דמי הלידה ודמי האבטלה הינו המוסד לביטוח לאומי ולא המעביד.
על מנת לבחון האם הנך זכאית לדמי לידה המוסד לביטוח לאומי בוחן האם שולמו עבורך דמי ביטוח בתקופה של 10 מתוך 14 חודשים, או 15 חודשים מתוך 22 חודשים שקדמו ליום בו הפסקת לעבוד בהיותך בהריון.
לגבי תביעה לדמי אבטלה, ישנם 3 תנאים שבוחנים על מנת לבדוק האם הנך זכאית לדמי אבטלה:
א. האם מלאו לך 20 שנים ועדיין לא הגעת לגיל המרבי לקבלת דמי אבטלה.
ב. האם השלמת תקופת אכשרה קודם לאבטלתך.
ג. האם את מובטלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רונית28/05/2008תודה על תשובתך.
רציתי רק לקבל הבהרה-
במידה ואני עומדת בכל הקריטריונים גם לדמי הלידה וגם לדמי האבטלה - האם אקבל את שניהם?
כלומר ביטוח לאומי לא יטענו כי יש כאן כפל תשלום?
תודה מראש
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)