מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- כושר גופני לנשים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- פוריות רפואה סינית
- קוסמטיקה טבעית
- רפואת משפחה
- אלימות במשפחה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אורתופדיה ילדים
- פרחי באך
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אלן ענר
חוו"ד אורתופדיות משפטיות בדיקה על-קולית ( אולטרה-סאונד) פרקי ירכיים תינוקות. איבחון וטיפול של מחלות אורתופדיות מגיל 0 ועד גיל 18. פגיעות ספורט אצל ילדים ומתבגרים
מנהל הפורום

- שבוע 19 הריון ראשון , נאלצת לעשות נסיעות מעל 100 קמ לעבודה הלוך וחזוראסתר10/07/2018
שלום אני רוצה להתייעץ
אני שבוע 19
עובדת בתל אביב במקום העבודה כבר 3 שנים
התחתנתי ועברתי לבאר שבע
בתכנון היה לעבור תפקיד בעבודה לבאר שבע רק אחרי החופשת לידה אך בעקבות הנסיעות הכובד העייפות ועוד לשבת במשרד 8 וחצי שעות והגב כואב לצערי לא באלי להמשיך חוץ מזה הנסיעות גם מסוכנות אני נוהגת והערנות שלי לא גבוהה בתקופה הזו ... העברתי מכתב בעבודה עם בקשה לעבור תפקיד לבאר שבע בטענה שהנסיעות עולות על 60 קמ(100 וקצת קמ למעשה) ואין מתקדם בנושא כי אין שם תקן לקבל עובדת ובטח שלא בהריון ...
אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות
אני בהריון לא איזה חולה ולא באלי להיות בתקופה כזו ככה ולהרגיש מסכנה וחסרת אונים .
אני ממש רוצה להוציא שמירת הריון אין לי כוח סבל לנסיעות האלה לעבודה ואז שוב חזרה נסיעה..
הפנו אותי לרופא תעסוקתי הוא לא מעוניין בכלל לקבל אותי כי מרחק נסיעות בכלל לא מעניין אותו ...
מבקשת עזרה דחופה ממי שמבינה בנושא טוב יותר ממני
חשוב לציין שזה הריון ראשון שלי אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו"ד ליאת שטיין18/07/2018אסתר שלום,
אכן שמירת הריון לא ניתנת רק בשל קושי במישור של הנסיעות.
אם קיים קושי רפואי אחר, נסי לבדוק אותו, כשממילא אין צורך לפנות לרופא תעסוקתי, אלא לרופא נשים בעניין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פיטורין למישהי שמבצעת הקפאת ביציות בת 36
עוסקת פטורה דמי לידה- ביטוח לאומי
זכויות בעת כניסה להריון בלי עבודה
התפטרות בסמיכות לאחר הלידה- בחופשת לידה
התפטרות לאחר לידה ועבודה חדשה
פיטורין מעבודה בזמן היריון- עבודה בגן ילדים
הודעה מוקדמת על פיטורים בזמן חל"ת
שעת הנקה לעובדות סוציאלית משרה מלאה
חזרה אחרי חופשת לידה- שינוי עבודה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?