פיצויים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצויים לאחר לידה
    יפית
    02/06/2008

שלום
    התפטרתי לאחר חופשת הלידה מעבודתי לצורך גידול התינוק
    לטענת מהנלת הכספים של החברה
    ה יא מבקשת שאני אכתוב מכתב נוסף בו אני מצהירה שאני לא מתכוונת לבוא ולעבוד את ימי ההודעה המוקדמת
    לטענתה זהו נוהל כדי שאני לא אתבע אותה בעתיד שלא אמורו לי כביכול על ימי ההודעה המוקדמת
    1. לא הבנתי מה היא רוצה והאם אני צריכה בכלל לנסח מכתב כזה- אני חוששת שהיא רוצה סתם
    ל"חפש אותי " כדי לעשות כל מני דברים כדי לקזז ימים או משהו כזה.

2. כמו כן היא ביקשה שאני אקח טופס מסויים מהמשרד ואלך איתו למס הכנסה כדי להחתים אותם
    על מנת שלא יורידו לי מס על הפיצויים
    השאלה- האם אני צריכה לעשות זאת?? ללכת למס הכנסה האם זה לא ברור שלא צריך להוריד
    מס על פיצויים של יולדת??

3. כמה זמן מהגשת המכתב אני צריכה לקבל את הפיצויים כחוק?

תודה על תשובתכם המהירה וסליחה על כל האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצויים לאחר לידה

הוספת תגובה

• הודעה מוקדמת ופיצויים

עו"ד דלית דה-קסטרו
    04/06/2008

שלום רב,
    עובדת רשאית להתפטר תוך 9 חודשים מיום הלידה על מנת לטפל בילדה ולקבל פיצויי פיטורים.
    יודגש כי העובדת צריכה לתת הודעה מוקדמת בכתב בהתאם לוותק שלה בעבודה.
    אם העובדת לא נתנה הודעה מוקדמת כחוק, מעסיקה רשאי לקזז לה מהכספים המגיעים לה את תקופת ההודעה המוקדמת בה היא חבה.
    המועד לתשלום פיצויי פיטורים הינו תוך 15 ימים מיום סיום יחסי העבודה או תוך 15 ימים מהמועד בו דרשת את פיצויי הפיטורים בכתב עקב הטיפול בילדך, לפי המאוחר מבין המועדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו