מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש סיבה שלא עונים לי?שירלי03/06/2008
שלום,
בחודש שלישי להריוני הועסקתי ע"י המעביד.לפני סיום חופשת הלידה יצרתי קשר עם המשרד, ובפגישה נאמר לי כי אין לי מקום יותר במשרד (סה"כ עבדתי כ 9 חודשים עד ליום סיום חופשת הלידה). המעביד הסכים להעסיקני ל60 יום בלבד vהיות שהוא מחויב עפ"י חוק. לפיכך הודעתי כי בשביל חודשיים אין טעם שאחפש סידור ובחרתי להשאר עם הקטן בבית עד שיהיה בן שנה, והודעתי כי איני חוזרת.
שאלותי:
1. האם אוכל - בגין שלושת חודשי חופשת הלידה - להפריש את חלקי לביטוח מנהלים/קופ"ג/קרן השתלמות ולחייב את המעביד להפריש את חלקו? החוק ששונה ב 2007 קצת מבלבל - האם יש צורך בתק' אכשרה של שישה חודשים לפני כניסה להריון?
2. האם מגיעים לי דמי הבראה? חופשה שנתית? משהו אחר?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בתקופת חופשת הלידה
עו"ד דלית דה-קסטרו04/06/2008חוק עבודת נשים קובע כי עובדת הזכאית לדמי לידה שנהגו לשלם לה תשלומים לקופת גמל, ימשיך המעביד לשלם תשלומים כאמור בעד התקופה שבעדה שולמו דמי הלידה ובלבד שהעובדת שילמה בעד התקופה האמורה את התשלומים החלים עליה. ההוראה הנ"ל חלה על מעביד שהעובדת עבדה אצלו שישה חודשים לפחות לפני תחילת הריונה.
חופשת הלידה נחשבת לצורך הוותק, לפיכך הנך זכאית לדוגמא בגין תקופה זו לדמי הבראה ולפיצויי פיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצויי פיטורין למי שעבדה פחות משנה?
שירלי04/06/2008אני חושבת שיש כאן טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)