מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר 10 חודשים מיום הלידהאמאל'ה04/06/2008
שלום,
הודעתי לעבודה ובאישורם כי אצא לחל"ת עד שביתי תהיה בת שנה.
הודיעו לי כעת שהם מציעים לי לחזור רק לתפקיד הרבה פחות טוב ממה שעשיתי ואין להם משהו אחר בשבילי.
ברצוני לדעת
1. אם אני מתפטרת כעת (ביתי בת 10 חודשים ולא 9 בהם אני זכאית להתפטר לצורך הטיפול בילד ולקבל את הפיצויים). האם אקבל את הפיצויים במלואם.
2.האם לאחר שאני מתפטרת אני זכאית לחתום אבטלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאור הרעה בתנאי עבודה
עו"ד דלית דה-קסטרו04/06/2008התפטרות לצורך הטיפול בילד הינה תוך 9 חודשים מיום הלידה.
אולם, אם יש הרעה מוחשית בתנאי עבודה, עובד רשאי להתפטר אם התריע בפני המעביד כי אם לא יפעל לתיקון ההרעה הוא יאלץ להתפטר בדין מפוטר.
על מנת לבחון אם הנך זכאית לפיצויי פיטורים והאם מדובר בהרעה מוחשית את יכולה לפנות למשרדי לצורך תיאום פגישת ייעוץ.
אדגיש, כי במשך 60 ימים לאחר חופשת הלידה, או לאחר הארכת חופשת הלידה (אם הארכת את חופשת הלידה מכח החוק), אסור למעסיקך לפגוע בתנאי העסקתך ו/או להרע את תנאי עבודתך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)