שאלה שלא נענתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה
    שירלי
    16/06/2008

שלום רב,
    מס' שאלות:
    אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה והודעתי למעסיק שלי על כוונתי להאריך את חופשת הלידה,
    היום לאחר מס' ימים מהודעתי הוא הודיע לי שבכוונתם לפטר אותי כאשר ניסה לגרום לי לקבל את שלושים הימים הודעה מראש ולא לחזור לעבוד, אמרתי לו שהזכויות שלי לקבל עוד 60 ימים חוץ מ-30 הימים הודעה מראש (אני עובדת אצלם 3 שנים) ושבכוונתי לחזור לעבוד כפי שתכננתי לחודשיים אלא אם ישלמו לי עליהם מבלי לחזור.
    1.השאלה שלי אם אני חוזרת לעבוד האם אני מחוייבת לעבוד חודשיים (60יום) או 90 יום כולל ההודעה מוקדמת?
    2.שאלה נוספת, לא קיבלתי פנסיה למרות החוק כיוון שלא דרשתי זאת, אני יודעת שלפי החוק מה-1.1.08 כל עובד מעל 9 חודשים אמור לקבל פנסיה, האם אוכל לקבל רטרואקטיבית את המגיע לי בצירוף הפיצויים ואם כן כמה מגיע לי?
    3. מה לגבי הבראה, אם עבדתי קצת יותר מחצי שנה בשנה הנוכחית?
    4. מתי אמורים לשלם לי את מה שמגיע לי? האם לאחר 60 הימים או 90 כולל ההודעה המוקדמת ?

בתודה מראש
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא נענתה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו - ממתינה לתשובה

שירלי
    16/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו