מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא אבטלה לאחר חופשת לידהעינב19/06/2008
שלום, סיימתי את חופשת הלידה בסוף אפריל . אני לא חוזרת למקום עבודתי הקודם היות והסתיים לי החוזה( קיבלתי מכתב מהמעסיק) . קיבלתי משכורת מהמעסיק : חודשיים בעבור גמר חשבון ביני לבין המעסיק מתוקף חוק עבודת נשים לאחר חל"ד וחודש הודעה מראש כלומר אני זכאית לקבל אבטלה מיוני( חודש לאחר סיום החופשת לידה) האם אני צודקת ? האם ביטוח לאומי משלם דמי אבטלה גם כאשר קיבלתי שכר שמוגדר גמר חשבון בגין חל"ד מתוקף חוק עבודת נשים? אני יודעת שהוא לא משלם כאשר משולם לעובד הודעה מראש
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לאבטלה רק לאחר תום יחסי עבודה
עו&amp26/06/2008זכאותך לדמי אבטלה תקום רק לאחר שתסיימי את יחסי העובד-מעביד, קרי תום תקופת ההודעה המוקדמת. זה שקיבלת תשלום חד פעמי עבור הודעה מוקדמת + 60 יום שבהם אסור היה לפטרך לא אומר כי תצטרכי להמתין 60 יום טרם פנייתך לשירות התעסוקה והמוסד לביטוח לאומי
להפך - כדאי לך לפנות כמה שיותר מהר כדי שלא יתבזבזו לך "סתם" ימים מתקופת האכשרה שהמוסד לביטוח לאומי דורשים
בהצלחה ומזל טוב
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
עינב23/07/2008בהמשך לתאור המיקרה אותו ציינתי ולתגובתך, ברצוני לעדכן אותך שביטוח לאומי מסרב לשלם לי דמי אבטלה על אותם ימים בהם קיבלתי שכר שמוגדר - 60 יום מתום חופשת לידה מתוקף חוק עבודת נשים. על אף מה שכתבת בתשובתך אליי. אני יודעת שכשמשולם שכר בעבור הודעה מוקדמת לא מגיע לי כפל תשלום גם מביטוח לאומי אבל לפי מה שרשמת אני כן זכאית כשמדובר בתשלום מתוקף חוק עבודת נשים. אודה על תשובתך עינב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה
עינב05/08/2008בהמשך להודעה הקודמת אשמח אם תעדכן אותי מהיכן הפסיקה שאני זכאית לקבל דמי אבטלה בזמן שהמעסיק שילם לי שכר עבור 60 יום מתוקף חוק עבודת נשים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)