חיפוש עבודה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש עבודה בהריון
    נינה
    19/06/2008

הי אני עובדת בתור מתכנתת ודי לא סובלת את העבודה שלי. כרגע אני בהריון שבוע 8 ואני די לא יודעת מה לעשות עם חיפוש עבודה. האם מקובל בהיי טק לחפש עבודה בזמן הריון או שכדאי להמתין לחופשת לידה? איך מעסיקים מתייחסים לעניין זה ? אשמח לקבל כל אינפורמציה אפשרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש עבודה בהריון

הוספת תגובה

• התחלת עבודה חדשה בזמן היריון

עו&amp
    26/06/2008

א. חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה אוסר על אפליה מחמת הורות כאשר "הורות" כולל גם את הזמן שעובדת נמצאת בהיריון ב. ברור כי מקרים של אפליה הם קשים להוכחה ולכן רצוי כי תהי עם עיניים פקחות ולא תנדבי מידע מיותר ג. הרבה מעסיקים לצערי נמנעים מלהעסיק עובדת לתקופה של עד הלידה בידיעה כי לוקחת תקופת הכשרה עד שהעובד מתחיל להיכנס לעניינים. מצד שני כבר נתקלתי במקרים בהם קיבלו עובדת לתקופה קצרה, להחליף עובד/ת אחר/ת וכו' ד. מה שאת צריכה לדעת זה שאין חובה להודיע למעביד כי את בהיריון, וכי לא מדובר בהטעייה. מצד שני ואם מדובר על עבודה שיכולה להזיק לך או לעובר - חובה להודיע למעביד (מה גם שאני מאמינה כי לא תחפשי עבודה כזו... :-) ) ה. שימי לב שאם תלדי ולא תצברי תקופת אכשרה מתאימה לקבל דמי לידה או שבמועד הלידה לא תעבדי כלל - לא תהי זכאית לדמי לידה אלא רק מענק לידה לפי מספר ילדיך שזה רכיב קבוע ולא בהתאם לשכר העובדת והכי חשוב שיהיה בשעה טובה חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד www.hayalaw.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו