מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת לידה מוקדמתאני22/06/2008
שלום
ברצוני להקדים את חופשת הלידה בחודש ימים שאלתי אם אפשרי כבר בשלב זה להודיע לבוס שברצוני להתפטר לצורך טיפול בילד?ואם זה אפשרי האם אני אמורה להגיש לו מכתב התפטרות או שמספיק להודיע בע''פ?ותוך כמה זמן אמור הבוס לשלם לי פיצויי פיטורין מרגע הודעתי?ושאלה נוספת האם במידה ואני אכן מקדימה את חופשת הלידה אני אמורה לקבל אישור מהרופא המטפל שלי ולהעביר אותו לביטוח לאומי?תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה לחופשת לידה מוקדמת - פיצול
עו&amp26/06/2008א.
כדי להתפטר בדין מפוטרת יהיה עליך להשלים לפחות 12 חודשי עבודה וכן ללדת. לא ניתן להתפטר לפני שקמה לך הזכות בגינה את מתפטרת, קרי לצורך טיפול בילד
ואם חלילה וחס אירע אסון ולא יהיה לך במי לטפל. בהחלט לא חוקי להתפטר טרם הלידה
ב.
בלי קשה יהיה עליך לתת הודעה מוקדמת בכתב למעביד ולציין את סיבת ההתפטרות. לא תצטרכי להתייצב לעבודה בפועל בתקופת ההודעה המוקדמת שכן במועד זה את בחופשת לידה...
ג.
המעביד יצטרך לשלם לך את רכיב הפיצויים, ככל שתהי זכאית להם, תוך 15 יום מתום ההודעה המוקדמת. איחור של מעל 30 יום יכול לזכות אותך בפיצויי הלנת פיצויי פיטורים
ד.
סעיף 6 לחוק עבודת נשים מסדיר את עניין היציאה לחופשת לידה מוקדמת / פיצולה טרם הלידה. נקבע כי ניתן לצאת לחופשת לידה מוקדמת עד 7 שבועות לפני מועד הלידה המשוער או אף פחות מ-7 שבועות, וזאת מתוך תקופת חופשת הלידה הכוללת בהנחה כי את זכאית ל-14 שבועות
כמובן שאת מחוייבת להודיע למעביד בראש ובכתב על רצונך לנצל זכות זו ולפצל את חופשת הלידה
והכי חשוב - שיהיה בשעה טוב
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)