טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר ניצן שלזינגר השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
שלום רב, עבדתי אצל מעסיק כמעט 3 שנים וקבלתי זימון לשימוע בתאריך 20.03.18 לאחר השימוע הוחלט לפטר אותי ולתת לי הודעה מוקדמת על כך שבפועל היום האחרון לעבודתי הוא 30.04.18 יומיים קודם התאריך גילתי שאני בהריון, אך בגלל שהפיטורים לא קשורים בקשר ישיר להריון כמדומני שאין מה לעשות עם כך, למרות שבפועל נשארתי שנה ללא עבודה (כל תקופת ההריון וחופשה הלידה) כי לא הצלחתי למצוא עבודה בעודי בהריון. שאלתי האם אפשר לדרוש מהמעסיק פיצוי על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד