מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות בשמירת הריון ובחופשת לידהלו26/06/2008
שלום רב! בזמן ההריון שלי בחודש חמישי נכנסתי לשמירת הריון (מ-1.10.2007) למשך 3 חודשים בבית חולים! לאחר מכן הייתי 3 חודשים בחופשת לידה ואז התפטרתי ממקום עבודתי (בתום 3 חודשים של חופשת לידה) כלומר ב-1.4.2008 למטרת טיפול בבתי. לפני שבוע קיבלתי ממקום עבודתי מסמכים שונים מ"גמר חשבון שלי" ובהם מצוין כי "החברה לא מעסיקה אותי החל מחודש אוקטובר" - חודש שבו נכנסתי לשמירה ולמעשה התפטרתי רק כעבור חצי שנה. כתוצאה מהכרזה זו - אילו זכויות נגזלו ממני? האם היה על החברה להפריש כספים לפיצויים וקרן פנסיונית במהלך שמירת הריון או/ו חופשת לידה? האם היו אמורים להתווסף לי ימי חופשה , הבראה בחצי שנה זו?מה מומלץ לעשות ולמי לפנות? איפה ניתן למצוא את החוק בנושא בכדי שאני אציג בפניהם? תודה רבה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי...
לו26/06/2008עד ליום שנכנסתי לשמירת הריון עבדתי שנה וחודשיים בחברה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכויות בשמירת הריון ובחופשת לידה
עו"ד ערן לאופמן04/07/2008ללו שלום
אם יצאת לשמירת הריון על פי אישור רפואי דינה כחופשת מחלה שאינה קוטעת הרצף.
אם ההתפטרות לרגל טיפול ברך הנולד וכך אף נכתב בהודעה , הינך זכאית לפיצויים
בדין מפוטר.
בחופשת לידה על המעביד להמישך להפריש הפרשות פנסיוניות אם עשה כן קודם לכן
חופשה והבראה אינן נצברות בתקופה זו אלא בתקופת עבודה בפועל
החוק הרללונטי הינו חוק עבודת נשים ומצי באינטרנט
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה..
לו08/07/2008שלום רב! עיינתי בחוק עבודת נשים ולפי מה שהבנתי מסעיף 7א' (האם אני צודקת?): אם במהלך שמירת הריון וחופשת לידה לא הפרשתי כסף לקרן פנסיה אז גם המעסיק שלי לא היה חייב להפריש את חלקו לקרן פנסיה ופיצויים? (הערה: הפיצויים שולמו לי אך לא כללו בתוכם את חצי שנה של שמירה וחופשת לידה). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)