מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון - או ימי מחלה?נתי07/07/2008
שלום, אני בשבוע 31 ומשבוע הבא אהיה בשמירת הריון ע"פי המלצת הרופא שלי. שאלתי - הבנתי שבשמירה לא מקבלים את כל סכום השכר (שכרי כ- 11000 ש"ח ברוטו), נותרו לי כ-20 ימי מחלה , האם כדאי קודם כל לנצל את ימי המחלה - וכך אקבל את מלוא השכר עבור החודש הראשון של השמירה ואת השמירה לנצל לחודש שאחרי וכך ההכנסה בסך הכל תיהיה קרובה יותר להיום? מה ההפרש בשכר ? כמה אני אמורה לקבל על חודש שמירה ? מה יהיה ההפרש משכרי הנוכחי? תודה רבה על התשובה! נתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו"ד אסף אוסלקה07/07/2008חוק עבודת נשים קובע כי עובדת יכולה להיעדר מהעבודה אם אישר רופא בכתב כי מצבה לרגל ההיריון מחייב זאת. במקביל קובע היום חוק הביטוח הלאומי כי עובדת שצברה תקופת האכשרה המתבקשת על פי אותו חוק תהיה זכאית לגמלת שמירת היריון בשל היעדרות הנובעת ממצבה הרפואי בשל ההיריון, אם נעדרה מעבודתה לפחות 30 ימים רצופים. כמו כן החוק קובע כי במידה והעובדת אינה זכאית לגמלה מכוח חוק הביטוח הלאומי או לתשלום כלשהו מכוח הסכם עבודה, ימי היעדרות מכוח אותו סעיף יהיו כדין היעדרות מפאת מחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והבהרה
נתי08/07/2008את החוק אני הבנתי, שאלתי היא מאחר ואני נאלצת להיכנס לשמירה בהמלצת ובאישור הרופא , הבנתי שבשמירה לא אקבל את מלוא שכרי (כ- 11000 ש"ח), אני יכולה להשתמש בחלק מהזמן לפחות בימי המחלה שנותרו לי.\ רציתי לדעת כמה אקבל אם אהיה בשמירה? כדי לחשוב אם כדאי לנצל אולי קודם את ימי המחלה. בכל מקרה ישארו לי למעלה מ- 30 יום עד הלידה - שזה התנאי לשמירה. חשוב לי לדעת מה הפער בשכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלום גימלה
עו"ד אסף אוסלקה09/07/2008גובה גמלה לשמירת הריון הוא 100% משכרך , המחושב עפ"י ממוצע הכנסתך בשלושת החודשים שקדמו לשמירת ההריון , ולא יותר מהשכר הממוצע במשק. שכרך גבוה מן השכר ההמוצע במשק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)