שינוי יחס מעביד בתקופת ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי יחס מעביד בתקופת ההריון
    שירלי
    09/07/2008

אני בשבוע ה- 15 להריון, כמובן שהמעביד יודע על ההריון, אני עובדת אצלו מעל שנה.

לאחרונה יחסו השתנה כלפיי, הרבה פחות סבלנות, הרבה יותר בקשות, אפילו ביקש שאעזוב את העבודה מרצוני, כמובן שלא הסכמתי והיתה בינינו מריבה קשה.

שאלתי היא,מה עליי לעשות על מנת שאוכל להעביר את חמשת החודשים הבאים באוירה נעימה, תחושתי היא שהוא רוצה לגרום לי למתח נפשי כך שאעזוב מרצוני ואוותר על זכויותיי מכיוון שהוא לא יכול לפטר אותי.

הבנתי שאוכל לשלוח לו מכתב התפטרות שאהיה חודשיים בחופשת לידה, כך שבעצם נתתי לו חודש מראש וכך אוכל לקבל את כל הפיצויים שמגיעים לי , גם את ה- 30 יום הודעה מראש וגם את ה- 45 יום , וגם את הפיצויים??

אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יחס שונה

עו"ד אסף אוסלקה
    09/07/2008

למעביד שלך אסור לפטר אותך גם בתקופת חופשת הלידה ו 60 יום אחרי כן.

מותר לך להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים אם התפטרת על מנת לטפל בילוד , אם עזבת לשם עבודה אחרת אינך זכאית לפיצויים, אלא בהסכם עם המעביד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמשיכי להגיע רגיל...

שני
    10/07/2008

תעשי את מה שמוטל עלייך ושהוא ימשיך לאכול את הלב... את לא היחידה שנתקלת ביחס כזה. הם חושבים שתינוקות יבואו לעולם מהאויר. מה לעשות אנחנו בהיריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו