מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה!נועה12/07/2008
אני בהריון חודש 5 ואני עובדת כשנתיים וחצי כדיילת אויר. עקב היותי בהריון נאלצתי לעבור לתפקיד בקרקע ובמקביל למעבר שכרי צנח מכ50 ש"ח לשעה (שכר בסיס ללא תוספות) לשכר מינימום של 20 ש"ח לשעה! היקף השעות הוא של משרה מלאה 9 שעות ביום וגם אם אגיע לכל השעות (מה שקשה לי מאוד עקב ההריון-כמעט ובלתי אפשרי) אגיע לשכר של3400 ש"ח. שכר זה לא מתקרב לשכר שהייתי עושה בשנתיים וחצי האחרונות! אייני מבינה איך ייתכן וזה חוקי להעמיד עובדת במצב כזה של חוסר אונים??? כשהתקבלתי לעבודה הסכמתי לתנאי שכר מסוימים ואני מרגישה שמענישים אותי בגלל היותי בהריון! הם מעמידים אותי במצב שאף מקום אחר לא יקבל אותי עכשיו ואין לי מה לעשות אלא לחיות כמו ענייה בשכר העבדים שהם משלמים לי-בתקופה הכי קריטית של חיי. בבקשה-עזרו לי!@!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים
עו"ד אסף אוסלקה13/07/2008פגיעה בשכר השעתי הינה הרעת תנאים אשר אסורה כלפי עובדת בהריון. לא רק שכרך נפגע מכך כי אם דמי הלידה שתקבלי ממוסד לביטוח לאומי , שווי פיצויי הפיטורים וכו'
הייתי ממליץ לך לפנות למעביד ולטעון כי זו פגיעה אסורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)