זקוקה לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה!
    נועה
    12/07/2008

אני בהריון חודש 5 ואני עובדת כשנתיים וחצי כדיילת אויר. עקב היותי בהריון נאלצתי לעבור לתפקיד בקרקע ובמקביל למעבר שכרי צנח מכ50 ש"ח לשעה (שכר בסיס ללא תוספות) לשכר מינימום של 20 ש"ח לשעה! היקף השעות הוא של משרה מלאה 9 שעות ביום וגם אם אגיע לכל השעות (מה שקשה לי מאוד עקב ההריון-כמעט ובלתי אפשרי) אגיע לשכר של3400 ש"ח. שכר זה לא מתקרב לשכר שהייתי עושה בשנתיים וחצי האחרונות! אייני מבינה איך ייתכן וזה חוקי להעמיד עובדת במצב כזה של חוסר אונים??? כשהתקבלתי לעבודה הסכמתי לתנאי שכר מסוימים ואני מרגישה שמענישים אותי בגלל היותי בהריון! הם מעמידים אותי במצב שאף מקום אחר לא יקבל אותי עכשיו ואין לי מה לעשות אלא לחיות כמו ענייה בשכר העבדים שהם משלמים לי-בתקופה הכי קריטית של חיי. בבקשה-עזרו לי!@!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה!

הוספת תגובה

• הרעת תנאים

עו"ד אסף אוסלקה
    13/07/2008

פגיעה בשכר השעתי הינה הרעת תנאים אשר אסורה כלפי עובדת בהריון. לא רק שכרך נפגע מכך כי אם דמי הלידה שתקבלי ממוסד לביטוח לאומי , שווי פיצויי הפיטורים וכו'

הייתי ממליץ לך לפנות למעביד ולטעון כי זו פגיעה אסורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו