מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדר חוזה וקיצור שעות עבודהדקלה13/07/2008
היי, אני עובדת בסוכנות ביטוח כ9 חודשים ונכנסתי לחודש שביעי. לפני כן עבדתי כ4 שנים בחברה מאוד גדולה ועזבתי לטובת העבודה הזו כיוון שאין ה משמרות ובראיון העבודה המנהל הבטיח לי שאין עובדים בימי שישי בכל אופן הוא לא עשה לי או החתים אותי על שום חוזה עבודה וכמובן שאחרי שהתפטרתי ממקום עבודתי הקודם והתחלתי לעבוד כאן הוא "שכח" שאמר לי על ימי שישי ועד עכשיו אני עובדת בכל יום שישי לאחרונה ממש קשה לי להגיע לעבוד בשישי במיוחד שזה רק בשביל 3 שעות והנסיעה שלי היא כשעה (אני גרה רחוק) הבוס שלי לא מוכן לוותר אפילו כשהצעתי שיפחית לי בשכר. השאלה שלי האם ניתן לעשות משהו בנדון כיוון שמעולם לא חתמתי על שום הסכם/חוזה עבודה ולאחרונה גיליתי כי זה מחוייב בחוק? שעות העבודה שלי הם 8:30-16:30 כל יום ובשישי 8:30-11:30. האם אפשר לבקש אישור רפואי כזה? או אפילו לעבוד שישי לסרוגין? אני רוצה לציין גם שאני מוחזקת כאן סתם כיוון שמאז שהבוס גילה שאני בהריון הוא לא רוצה ללמד אותי שום דבר חדש בטענה שלא משתלם לו כי עד שאני אלמד אני יהיה בחופשת לידה.... אודה לתשובה במהרה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות עבודה
עו"ד אסף אוסלקה14/07/2008התשובה לשאלתך סבוכה
מהמידע שהעברת אני מבין שבפועל הסכמת לעבוד בימי ו' ויכול שהמעביד יטען כי על כך גם הוסכם מראש .
כמו כן אין כל סעד שבית הדין יכול להעניק לך כגון להכריח מעביד לא לחייבך לעבוד ביום ו'
אשר לאישור רפואי אם אכן יינתן אישור שכזה מעבידך חייב לקיימו.
ללא קשר מעבידך אכן מחוייב ליתן לך אישור על תנאי העסקתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ועוד שאלה קטנה....
דקלה15/07/2008תודה רבה על התשובה!!! אתמול הייתי אצל רופא הנשים שנתן לי מכתב למעסיק על המלצה לקיצור שעות העבודה ל6 שעות ביום. האם המנהל שלי מחוייב לקבל את ההמלצה מהרופא? במידה וכן האם הוא מורשה להפחית בשכרי עקב צמצום השעות? חוץ מזה עקב העדר חוזה עבודה ביניינו האם המנהל שלי יכול לשנות ולהוסיף לי שעות עבודה כרצונו או לשנות לי את השכר? ושוב המון תודה על היחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור רפואי
עו"ד אסף אוסלקה15/07/2008האישור הרפואי אכן מחייב את המעביד, באשר לפגיעה שכרך , האם את מקבלת שכר שעתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
דקלה16/07/2008כן אני מקבלת שכר לפי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכר
עו"ד אסף אוסלקה16/07/2008אסור ששכרך יפגע כתוצאה מהריונך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)