דמי אבטלה בחל"ת של עבודה אחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי אבטלה בחל"ת של עבודה אחרת
    לאה
    16/07/2008

שלום, אני מורה קבועה במשרד החינוך. אני שהייתי כמה שנים בחלת בו עבדתי בעבודה אחרת. אני אמורה ללדת בספטמבר וכך זכותי לעוד שנה חלת ממשרד החינוך. ברצוני להתפטר מעבודה שנייה שהיא לא בחינוךלאחר חופשת לידה ולקבל דמי אבטלה לאחר 90 יום. האם זכותי לקבל דמי הבטלה כאשר אני בחלת ממקום עבודה אחר? הכוובה שמשרד החינוך חייב לי מקום האם ניתן לקבל אבטלה כאשר יש לי מקום עבודה מובטחת? תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמי אבטלה בחל"ת של עבודה אחרת

לאה
    16/07/2008

דילגתם פעמיים עלי. אשמח שתתיחסו על השאלה גם אם אתם לא יודעים לענות עליה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלת

עו"ד אסף אוסלקה
    16/07/2008

אכן שאלה סבוכה המצריכה בדיקה, אשתדל לענות בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה

עו"ד אסף אוסלקה
    16/07/2008

דמי אבטלה ניתנים למי שיצא לחל"ת מאונס ע"י המעביד ולא למי שיצא לחל"ת מרצון. כיוון שפתוחה לך הברירה לשוב לעבוד עבור משרד החינוך לדעתי לא יאשר ביטוח לאומי דמי אבטלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו