דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף
    קיסרית
    20/07/2008

שלום עבדתי 17 שנה במקום עבודה. בעקבות הלידה התפטרתי על מנת לגדל את בני. סיום עבודתי בפועל היה 6.6.08 לפי החוק תוך 15 ימים המעבידים היו צריכים לתת לי את הוראת שיחרור הכסף מקרן מקפת אך הם לא נתנו וקראו לי לבוא לקחת את הטופס רק בתאריך 2.7.08 שזה כ-24 ימים לאחר מכן וכעת הם רוצים לי לבצע השלמת פיצויים לפי 6.6.08 אך בינתיים היתה ירידה של הכסף בגלל שזה כסף שמושקע בין היתר במניות. האם זה הם פעלו בצורה נכונה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף

הוספת תגובה

• חישוב פיצויים

עו"ד אסף אוסלקה
    20/07/2008

יש לחשב את ההפרש נכון למועד פיטוריך , כך שבעת התשלום עליך לקבל ההפרש בין הסכום הנמוך לסכום הפיצויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף - המשך

קיסרית
    20/07/2008

שלום תודה על תשובתך ובהמשך לתשובתך נכון ל-6.6.08 שזה תאריך ההתפטרות בפועל הסכום היה 184852 נכון להיום הסכום בקרן מקפת הינו 182702 האם משמע שעליהם לבצע תוספת של 2000 שח? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו