תנאי העסקה בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנאי העסקה בזמן הריון
    מלי
    24/07/2008

אני עובדת שעתית שנמצאת בהריון, שבוע 32, את העבודה התחלתי בחודש ינואר 2008, הבוסית שלי לקחה לפני מס' ימים עוד מזכירה לעבודה על מנת שאני אעשה לה חפיפה לפני אני אצא לחופשת לידה שכנראה תתחיל באמצע חודש ספטמבר, חשבתי שהמזכירה החדשה תשב איתי ותלמד את העבודה בזמן שאני עובדת, אך הבוסית שלי הודיעה אחרת שיהיו ימים בהם אני אעבוד מס' שעות ויהיו ימים בהם המזכירה החדשה תעבוד ואילו אני אצטרך לשבת בבית "על חשבוני" , כלומר ללא תשלום מאחר ואינה מוכנה לשלם שתי משכורות והיא יודעת טוב מאוד שלא נצברו לזכותי ימי חופש מאחר ואינני עובדת שנים במשרד שלה וגם אם אשב בבית לא אקבל שכר, כי שכרי נקבע לפי שעות שעבדתי ואם יצאתי לעבודה בכלל, היא טוענת שאני עובדת שעתית ואין לי זכויות בכלל, למרות שאני יודעת לפי חוק אסור להקטין היקף משרתי עקב הריון אשר פוגע בשכרי,כיצד ניתן להגיע איתה להסכם כלשהו ולסיים את העבודה עד הלידה על מנת שגם אקבל דמי לידה המגיעים לי אשר נקבעים לפי שלושת חודשי העבודה האחרונים, אודה לכם מאוד על טיפול המהיר בפנייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנאי העסקה בזמן הריון

הוספת תגובה

• פגיעה בהיקף משרה

עו"ד אסף אוסלקה
    27/07/2008

למעביד אסור לפגוע בהיקף משרתך בתקופת השמירה , והתנהלותו מנוגדת לדין. עמדי על זכויותיך שכן גם דמי הלידה יפגעו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו