צמצום היקף משרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמצום היקף משרה
    ענת
    28/07/2008

שלום רב אני בהריון תאומים בשבוע ה- 26 אני עובדת בהיקף משרה מלאה 8 שעות ביום. הייתי בשמירת היריון עקב דילול משלישייה ודימומים לחודשיים. לפי המלצת רופאת הנשים במרפאת הריון בסיכון גבוה שלי אני צמצמתי את היקף המשרה לחצי. שאלתי היא האם ניתן לבקש מהמעסיק שלי לצמצם את היקף המשרה בלי לפגוע בשכר שלי?? ומה עם חישוב דמי חופשת הלידה, איך הביטוח ייחשב את חופשת הלידה לפי היקף המשרה החדש או הישן? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמצום היקף משרה

הוספת תגובה

• למה מדלגים על השאלה שלי???

ענת
    28/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמלה חלקית

עו"ד אסף אוסלקה
    30/07/2008

כאשר מצבה הרפואי של אשה בהריון מסכן את האשה או עוברה ואין היא רשאית לעבוד בגלל מצבה זה, היא זכאית לגמלה מהמוסד לביטוח לאומין. אם מצבה הרפואי של אשה בהריון המסכן אותה או את העובר באופן שההמלצה הרפואית היא לעבוד בפחות מאמץ תהא האשה זכאית לגמלה חלקית.

אם בקשתך לשמירה תתקבל לא יפגע חישוב השכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו