משכורת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משכורת בהריון
    אישה
    06/08/2008

אני עובדת בחברה כלשהי במשך כשנתיים.(עובדת חברה-לא קבלן)-מטמיעת מערכת. אני עובדת שעתית ופרויקטלית כלומר -אני עובדת בפרויקטים של חודש חודשיים ואז עוברת לפרוייקט אחר. במידה ואין פרויקטים אז אני מחכה בבית לפרויקט שיפתח, אך אינני מקבלת כסף בזמן שאני מחכה בבית לפרויקט הבא. כיום אני בחודש 5 להריוני והודעתי למעסיקי על כך. לפני חודש סיימתי פרוייקט וכרגע אני בבית היות ואין פרויקט . מעסיקי הודיעו לי כי הם משלמים לי חודש עבודה מלא (הם טענו כי לפי החוק הם חיבים לשלם לי היות אני בהריון) ובנוסף הםמחפשים לי עבודה. שאלתי היא: האם יש חוק כזה שהחברה חייבת לשלם לי שכר-מכיוון שאני בהריון וזאת למרות שאין להם עבודה בשבילי? ואם כן אז זה אומר שהם יהיו חייבים לשלם לי משכורת-מכיוון שאני בהריון עד שהם ימצאו לי עבודה וזאת למרות שאני בבית יש לציין כי אני עובדת שעתית! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משכורת בהריון

הוספת תגובה

• חוק

עו"ד אסף אוסלקה
    12/08/2008

החוק קובע כי אין לפגוע בהיקף משרתה של מי שבהריון, לכן את מקבלת שכר בזמן שאת בבית

כמו כן אסור לפטר אותך באותה תקופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו