מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים בזמן שמירת הריוןיערית18/08/2008
במידה והמעסיק מחליט לפטר אותי במהלך שמירת הריון האם מותר לו? האם מגיע לי פיצויים על כך בנוסף לתשלום שמירת ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורי עובדת בהריון
עו``ד ליאת שטיין19/08/2008יערית שלום,
לא ניתן לפטר אישה בהריון שמלאו לה 6 חודשי עבודה ללא היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת, ללא כל קשר לשמירת הריון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש החלטה
עליזה נחמיאס08/07/2009קיבלתי מכתב פיטורין בתאריך 22.04.09 וימי הודעה מוקדמת עד 22.05.09 החלטת הממונה קובעת כי פיטורי הינם החל מיום 6.7.09 כלומר יום קבלת ההחלטה הבנתי ממך שלגבי התקופה בין 22.5.09 ל-6.7.09 אני אהיה זכאית לשכר ואין בעיה שאלתי היא האם ימי ההודעה נספרים שוב מתאריך ההחלטה או לא כי אם כן נספרים אזי עברה שנה להעסקתי כמה זמן לדעתך עלי לחכות לתגובת המעביד כי אחרת אפנה אליך הסברתי לך שבעלי לצערי גם הפך למובטל ואנחנו לחוצים מאוד תודה למראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעליזה
עו``ד ליאת שטיין08/07/2009עליזה שלום,
אכן מגיע לך שכר ותנאים נלווים לתקופה שציינת. כמו כן, מגיע לך תשלום בגין ההודעה המוקדמת, אולם חלף ההודעה המוקדמת אינה נכללת בותק לצורך חישוב פיצויי פיטורים.
מכל מקום, נראה כי בנסיבות שציינת זמין סביר לתגובת המעסיק ותשלום יהיה 7-10 ימים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
הנציב 14 ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
עליזה נחמיאס08/07/2009תקני אותי אם כבר קיבלתי דמי הודעה מתאריך 22.4 עד 22.5 האם על המעביד לשלם לי פעם נוספת מיום הההיתר 6.7.09 שוב פעם ימי הודעה מוקדמ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין09/07/2009עליזה שלום,
כן, על המעסיק לשוב ולשלם בגין תקופת ההודעה המוקדמת, שכן מה ששילם קודם לכן רואים אותו כשכר לכל דבר ועניין, לאור החלטת הממונה בעניין.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
הנציב 14 ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)