פיטורים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים לאחר לידה
    ש.
    28/08/2008

לפני כארבעה חודשים ילדתי תאומות (וזאת לאחר שהייתי בשמירת הריון למשך 5 חודשים,וקיבלתי שכר מביטוח לאומי), לפני תום חופשת הלידה שהסתיימה בסוף יולי הזמנתי את המעסיק שלי לשיחה ע"מ להודיע לו כי אני מעוניינת לשוב לעבודתי (עבדתי כ-11 חודש לפני שיצאתי לשמירה),בשיחה עמו נאמר לי כי היות ונעדרתי לתקופה ארוכה וכן מכיוון שיש לי 2 תינוקות בבית הוא אינו מעוניין שאשוב לעבודתי, 1.אינני יודעת מהן הזכויות המגיעות לי על פי חוק,הוא אינו מוכן שאשוב לעבודתי אפילו ל-60 יום כמו שהבנתי שצריך (כיוון שהוא מצא פקידה חדשה)?! 2.וכן אלו מסמכים אני צריכה להגיש לו ואו לקבל ממנו על מנת שאקבל את כל זכויותי כחוק?! 3.האם אני זכאית לאבטלה?, והאם שמירת ההריון נחשבת לי מבחינת ותק עבודה לגבי פיצויים ואבטלה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים לאחר לידה

הוספת תגובה

• פיטורים אסורים

עו``ד ליאת שטיין
    28/08/2008

שלום,
    מעסיקך עובר על החוק בצורה גסה.
    באפשרותך (בהדרכה והסברים מתאימים) להגיש נגדו תביעה על כך, בנוסף לסעדים הברורים להם (שכר עבודה ל 60 ימים + הודעה מוקדמת + חופשה + הבראה, וכו), גם 50,000 ש"ח פיצוי סטטוטורי עקב התנהגותו האסורה.
    קחי בחשבון כי אל לך להתמהמה, אלא לפעול במהירות על מנת להבטיח את זכויותייך.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו