ביטול השאלה הקודמת..זכאות לדמי הברא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטול השאלה הקודמת..זכאות לדמי הברא
    דניאלה
    28/08/2008

שלום,יצאתי לחופשה מוקדמת לפני חודש ימים טרם ילדתי .קיבלתי באוגוסט הבראה עבור שנה שניה בה עבדתי ושאלתי היא:חופשת הלידה שלי מסתיימת ב-4 לנובמבר אינני מתכוונת לחזור לעבודה ורציתי לדעת אם אהיה זכאית להבראה חלקית עבור שנה שלישית כאשר מדובר בסה''כ 9 וחצי חודשים בהם עבדתי {כולל זמן חופשת לידה}מתוך השנה השלישית?או שחייבת להיות שנה שלמה כדיי לקבל הבראה נוספת .תודה מראש על התשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמי הבראה יחסיים

עו``ד ליאת שטיין
    28/08/2008

הינך זכאית לתשלום דמי הבראה בגין החלק היחסי שעבדת.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה:דיברתי על תשלום הבראה

דניאלה
    28/08/2008

היי התיחסת בשאלתי לדמי לידה ואני שאלתי אם אני זכאית לתשלום הבראה של שנה שלישית כאשר בשנה זו עבדתי 9 וחצי חודשים ולא שנה...אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי הבראה

עו``ד ליאת שטיין
    31/08/2008

הטעות היתה סמנטית - כמובן שמדובר בדמי הבראה. התשובה בעינה עומדת- את זכאית לתשלום היחסי בגין התקופה בה עבדת.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו