מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכתב ממעסיק על תנאי עבודהמלי07/09/2008
אני בשבוע 38 התחלתי את העבודה בינואר 2008,כבר בחודש מרץ הודעתי למעסיקים שלי שאני בהריון ותאריך משוער ללידה הור בספטמבר , לפני כחודש היתה שיחה עם שני מעסיקי על שעות העבודה ועל מה אעשה אחרי לידה דיברנו בע"פ ויש גם פקידה חדשה שצריכה לעבוד אז המעסיקים שלי אמרו שאני לא יכולה לעבוד את כל השעות וצריכה להפחית אתשעות העבודה, למרות שרופא הנשים שלי תעבדי כמהשאת יכולה, למזלי ישלי הריון תקין ואני רוצה לעבוד 8 שעות עד הלידה עצמה,אך לפני שבועיים בערך קיבלתי בדואר רשום מכתב ממעסיקי על על תוכן השיחה על הסכם שעות העבודה בחודש זה ובו כתוב כאילו אין בכוונתי לחזור לעבוד אחרי חופשת לידה למרות שאמרתי שאוכל ארצה להיות בבית עד חצי שנה עם הילד, וגם נאמר במכתב שאני ביקשתי להקטין את היקף השעות שלי כי קשה לי לעבוד את כל המשמרת וובנוסף שבקשתי לעבוד רק בשעות הבוקר כן אמרתי זאת בפגישה אך באישור המעסיקים .ובנוסף הם מציינים במכתב שלא הודעתי להם על תאריך לידה למרות שביקשו ממני ולקחו עוד מזכירה כי צריכה להיערך במשרד אחרי שאצא לחופשת לידה ולכן היא החדשה תעבוד בינתיים בהיקף שעות מופחת כחצי משרה אך לבסוף לוקחים ממני שעות על מנת לשלם לה שכר במכתב שקיבלתי יש סתירות בכל מה שנאמר ומה שלא נאמר על ידי וגם האם זה קביל בכלל, אחרי דיברנו בע"פ ולא חתמתי על כלום למעסיקים. בבקשה תשובה דחופה על מנת שאספיק להגיב למכתב שקיבלתי ממקום העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתב מהמעסיק
עו``ד ליאת שטיין09/09/2008מלי שלום,
אין ביכולתי ליתן תשובה קונקרטית, שכן יש צורך במקרה שלך בטיפול פרטני, אותו לא ניתן ליתן על גבי הפורום. עקרונית, על פניו נשמע כי המעסיק פועל שלא כדין, אולם יש לבחון את נתוני המקרה הספציפיים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)