מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודהשירלי07/09/2008
שלום אני עובדת במועדון ספורטו כבר שנתיים , המועדון כרגע נימצא בבעלות פרטית ועוד כחודשיים עובר למועצה אני עדיין לא חזרתי לעבודה אבל אומרים שהחברה הקיימת מקצצת שעות לעובדים ובמשרד העם מותר להםלקצץ לי בשעות עבודה שהיו לי ? נ.ב חופשת הלידה שלי הסתיימה לפני חודשיים הערכתי אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאי ההעסקה
עו``ד ליאת שטיין09/09/2008שירלי שלום,
מרגע שובך, חל על המעסיק (אין רלוונטיות לעובדה כי המעסיק התחלף) איסור לפגוע בתנאייך או לפטר אותך ללא היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת, וזאת ל 60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעןוד שאלה
גליב14/09/2008אני כבר חמישה חודשיים בחופשת לידה ואני הבנתי שברגע שלא חזרתי לאחר 3 חודשיים לעבודה הטנעים כבר לא חלים עלי אני שוקלת להגיד לו שיפטר אותי (והוא יעשה את זה) הבנתי שאני יכולה לחתום בלישכה ולקבל כסף זה נכון? איך עושים את זה והעם זה נקבע לפי משכורות אחרונות? העם אחרי שמביאים לי דמי אבטלה אני צריכה להחזיר אותם כאשר אני עובדת? בבקשה ענו לי על כל השאלות..................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
עו``ד ליאת שטיין14/09/2008שלום לך,
יציאה לחל"ת אינה שוללת את זכויותייך, אלא הן נכנסות לתוקף מיום שובך.
במידה והמעסיק יפטר אותך, אכן תהיי זכאית לדמי אבטלה (בכפוף לההתקיימות התנאים לכך וחתימתך בלישכה). גובה הקיצבה נקבעת על פי שכרך.
במידה ותתחילי לעבוד בשלב כלשהו, הרי שמיום תחילת העבודה לא תהיי זכאית עוד לקיצבה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה את עצתך האחרונה בבקשה
גליב18/09/2008שלום אני צריכה שתיתני לי עצה אז ככה : מתברר שהמנהל הנוכחי קיצץ בשעות העבודה שלי לפקידה השנייה בעוד חודשיים בהמקום עובר בעלים (דרך אגב אני הרווחתי לפי שעות עבודה) אבל לפי מה שהבנתי צוות העובדים נשאר במקום והפקידה השנייה אמרה שתמליץ עלי להמשך עבודה כשהם יקבלו לידם את המקום . לי יש תינוקת בת חצי שנה ולפי המשכורת שתיצא לי עם אני יעבוד שם זה יהיה ממש נמוך ולא ישתלם להשים בפעוטון העם ברגע שמפטרים אותי אני יכולה לחתום ולקבל כסף? העם הוא יכול להוריד לי בשות העבודה? (אני הבנתי שכן בגלל שלא חזרתי אחר שלושה חודשיים) מה עיבדתי את כל הזכויות שלי? מה עדיף לי לעשות להישאר שם או לחתום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)