חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    שירלי
    07/09/2008

שלום אני עובדת במועדון ספורטו כבר שנתיים , המועדון כרגע נימצא בבעלות פרטית ועוד כחודשיים עובר למועצה אני עדיין לא חזרתי לעבודה אבל אומרים שהחברה הקיימת מקצצת שעות לעובדים ובמשרד העם מותר להםלקצץ לי בשעות עבודה שהיו לי ? נ.ב חופשת הלידה שלי הסתיימה לפני חודשיים הערכתי אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• פגיעה בתנאי ההעסקה

עו``ד ליאת שטיין
    09/09/2008

שירלי שלום,
    מרגע שובך, חל על המעסיק (אין רלוונטיות לעובדה כי המעסיק התחלף) איסור לפגוע בתנאייך או לפטר אותך ללא היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת, וזאת ל 60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עןוד שאלה

גליב
    14/09/2008

אני כבר חמישה חודשיים בחופשת לידה ואני הבנתי שברגע שלא חזרתי לאחר 3 חודשיים לעבודה הטנעים כבר לא חלים עלי אני שוקלת להגיד לו שיפטר אותי (והוא יעשה את זה) הבנתי שאני יכולה לחתום בלישכה ולקבל כסף זה נכון? איך עושים את זה והעם זה נקבע לפי משכורות אחרונות? העם אחרי שמביאים לי דמי אבטלה אני צריכה להחזיר אותם כאשר אני עובדת? בבקשה ענו לי על כל השאלות..................

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    14/09/2008

שלום לך,
    יציאה לחל"ת אינה שוללת את זכויותייך, אלא הן נכנסות לתוקף מיום שובך.
    במידה והמעסיק יפטר אותך, אכן תהיי זכאית לדמי אבטלה (בכפוף לההתקיימות התנאים לכך וחתימתך בלישכה). גובה הקיצבה נקבעת על פי שכרך.
    במידה ותתחילי לעבוד בשלב כלשהו, הרי שמיום תחילת העבודה לא תהיי זכאית עוד לקיצבה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה את עצתך האחרונה בבקשה

גליב
    18/09/2008

שלום אני צריכה שתיתני לי עצה אז ככה : מתברר שהמנהל הנוכחי קיצץ בשעות העבודה שלי לפקידה השנייה בעוד חודשיים בהמקום עובר בעלים (דרך אגב אני הרווחתי לפי שעות עבודה) אבל לפי מה שהבנתי צוות העובדים נשאר במקום והפקידה השנייה אמרה שתמליץ עלי להמשך עבודה כשהם יקבלו לידם את המקום . לי יש תינוקת בת חצי שנה ולפי המשכורת שתיצא לי עם אני יעבוד שם זה יהיה ממש נמוך ולא ישתלם להשים בפעוטון העם ברגע שמפטרים אותי אני יכולה לחתום ולקבל כסף? העם הוא יכול להוריד לי בשות העבודה? (אני הבנתי שכן בגלל שלא חזרתי אחר שלושה חודשיים) מה עיבדתי את כל הזכויות שלי? מה עדיף לי לעשות להישאר שם או לחתום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו