שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה
    מיכל
    08/09/2008

שלוםמ הינני עובדת בחברה כ2-3 חזרתי לעבודתי , ולתדהמתי התבשרתי שאינני חוזרת לאותו תפקיד ומקום הישיבה שלי שונה למקום מגוחך ומשפיל . הדבר השפיל ופגע בי מאוד מה עלי לעשות והאם יש לי תנאי העסק לאחר חופשת הלידה ? תודה מראש מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם לי קרא אותו מקרה

שירלי
    08/09/2008

גם אני חזרתי מחופשת לידה -לא לתפקידי הקודם ויותר מכך לתפקיד חסר משמעות-מתפקיד אחראי\ניהולי עשו ממני ממש כלבוייניקית טירטרו אותע מנתניה להרצליה הלוך חזור-כל פעם אמרו לי שיבדקו איזה תפקיד לתת לי ובסוף לאחר 60 יום אמרו לי "אנו ממש מצטערים לא מצאנו לך תפקיד נאלץ להפסיק את ההתקשרות ביננו" אני עוד בחופשת לידה הרגשתי שזה מה שיהיה ושאלתי האם יש לי לאן לחזור מאחר ואני לוקחת להעסקה בביתי מטפלת. אמרו לי" כן, כן" עכשיו נתקעתי!! יש לי בכלל עילה לתביעה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי תנאי העסקה

עו``ד ליאת שטיין
    09/09/2008

על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי או לא).
    במידה ויתברר כי מדובר בשינוי מהותי, הרי שמומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין הזה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו