התפטרות לאחר חופשת לידה - דחוף בבקש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חופשת לידה - דחוף בבקש
    סיגלית
    11/09/2008

שלום חזרתי מחופשת לידה של חצי שנה. אני מתעתדת בתום החודשיים הקרובים להודיע על עזיבתי לשם טיפול בילד... 1. קראתי במספר מקומות כי טיפול בילד הכוונה אינה רק לשבת בבית עם הילד כי אם גם מציאת מקום עבודה מתאים יותר לצרכיי כיום - שעות יותר נוחות וכד' - האם אכן זה תקף? 2. אם כן, האם אני יכולה לחפש מקום עבודה כבר מעכשיו תוך כדיי עבודתי? 3. אם כן, האם עקרונית אני יכולה להתחיל לעבוד מייד לאחר עזיבתי - לאחר שאתן חודש... * אני עובדת במקום כ- 7 שנים. בחוזה לא מוגדר היקף המשרה. בפועל עבדתי בשנים האחרונות עד השעה 4 ויום בשבוע עד 6. כעת כשאני כבר אמא לשניים... הם דורשים שאחזור למשרת החוזה - טוענים שאם לא רשומות שעות ,הכוונה היא למשרה מלאה, ואתן מעכשיו 2 בשבוע עד 6, כלומר להגיע הביתה ב-7 בערב. לא ממש מתאים... וטוענים כי זה לא הרעת תנאים מה בעצם זכויותיי במקרה זה? באיזה טיעון להשתמש כדיי להיות "מכוסה"? המון תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה בבקשה פשר תשובה

סיגלית
    11/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי הודעה על תגובתכם . איפה היא?

סיגלית
    11/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנשים יקרים למה לא עונים לי?

סיגלית
    11/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו