מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר חופשת לידה - דחוף בבקשסיגלית11/09/2008
שלום חזרתי מחופשת לידה של חצי שנה. אני מתעתדת בתום החודשיים הקרובים להודיע על עזיבתי לשם טיפול בילד... 1. קראתי במספר מקומות כי טיפול בילד הכוונה אינה רק לשבת בבית עם הילד כי אם גם מציאת מקום עבודה מתאים יותר לצרכיי כיום - שעות יותר נוחות וכד' - האם אכן זה תקף? 2. אם כן, האם אני יכולה לחפש מקום עבודה כבר מעכשיו תוך כדיי עבודתי? 3. אם כן, האם עקרונית אני יכולה להתחיל לעבוד מייד לאחר עזיבתי - לאחר שאתן חודש... * אני עובדת במקום כ- 7 שנים. בחוזה לא מוגדר היקף המשרה. בפועל עבדתי בשנים האחרונות עד השעה 4 ויום בשבוע עד 6. כעת כשאני כבר אמא לשניים... הם דורשים שאחזור למשרת החוזה - טוענים שאם לא רשומות שעות ,הכוונה היא למשרה מלאה, ואתן מעכשיו 2 בשבוע עד 6, כלומר להגיע הביתה ב-7 בערב. לא ממש מתאים... וטוענים כי זה לא הרעת תנאים מה בעצם זכויותיי במקרה זה? באיזה טיעון להשתמש כדיי להיות "מכוסה"? המון תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בבקשה פשר תשובה
סיגלית11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי הודעה על תגובתכם . איפה היא?
סיגלית11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשים יקרים למה לא עונים לי?
סיגלית11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)